Företagsmassage & Event

Här får du mer information om hur du som företagare kan anlita BodyHouse till ert företag eller hur både du som företagare och privatperson kan hitta tillfällen att boka oss till ditt event. Läs mer nedan och tveka inte att höra av dig vid frågor, funderingar eller bokning! Maila gärna din förfrågan till info@bodyhouse.se

EVENT

Både du som privatperson och ni som företag kan boka BodyHouse till ert event!

Vad för typ av event kan man boka?
Här finns det oändliga möjligheter. Det är mest fantasin som sätter gränserna.

Några förslag kan vara:

  • en personaldag på jobbet där kortare massage är en del av upplevelsen
  • möhippegänget som vill ha en trevlig och avslappnande dag
  • idrottsevenemanget som behöver en massör
  • idrottsklubben som behöver en tillfällig massör
  • djurutställningar där en massör kan behandla ömma muskler och ge avslappning till husse och matte


Vad kostar det?
Priset skiljer sig beroende på upplägg, kontakta mig om ert evenemang så lägger vi upp en plan och prisbild.

Hur många massörer kan man få till ett event?
BodyHouse har bara en massör. Men vi känner flera massörer, både lokala och runt om i Sverige, som vi gärna rekommenderar eller försöker hitta ett samarbete med om flera massörer önskas.FÖRETAGSMASSAGE

Det är en klok investering att satsa på friskvård på arbetsplatsen. Motions- och friskvårdsaktiviteter, som är av enklare slag och som erbjuds hela personalen, är en avdragsgill kostnad för företaget. Friskvården bidrar på längre sikt mot minskade kostnader för sjukdom, skador och ohälsa. Samtidigt ger det flera positiva, snabba resultat, så som t ex minskade spänningar, minskad huvudvärk, bättre allmäntillstånd och välmående.
 
Att erbjuda sina anställda massage som friskvård är uppskattat. De anställda blir gladare, mår bättre och kan förebygga och minska eventuella problem i exempelvis rygg, nacke, armar. Företaget tjänar på att ha en gladare och mer välmående personal! Det är en investering som företaget gör.
 
Jag kommer gärna ut till ert företag och ger personalen massage, på plats hos er. Att ha möjligheten till massage på sin arbetsplats sparar tid och underlättar vardagspusslet för era anställda. Och ni ska se hur glada er personal kan vara när de kommer på att det är massagedags! Det går självklart också bra att er personal kommer till mig på olika dagar och tider som passar bra för alla.
 
Kontakta mig om ni är intresserade av att anlita mig som massör till ert företag! Då kan vi diskutera upplägg och detaljer kring det. Det enda ni behöver tillhanda ha om ni önskar massage på er arbetsplats är ett rum där jag kan hålla till. Bänk och övriga saker tar jag med mig.